Plus de Tâches.. L'Huile de Soin
april 28, 2023

Plus de Tâches.. L'Huile de Soin

Een nieuwe parel bij Beauté Simple: de verzorgende olie voor een egale teint! Speciaal ontworpen om effectief pigmentvlekken bij een droge tot zeer droge huid te bestrijden. De olie bevat veel actieve ingrediënten zoals:

- Helianthus Annuus Zaadolie: deze olie wordt verkregen door de zaden te persen na de zonnebloemoogst. Het is voornamelijk samengesteld uit linolzuur (vetzuur, omega 6) dat een goede hydratatie van de huid mogelijk maakt.
Het verzacht en verzacht de huid.
- Glycyrrhiza Glabra Root Extract, de wetenschappelijke naam voor zoethout, is een kruidachtige peulvrucht. Het heeft sterke antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen. Het heeft ook een verzachtende en genezende werking voor de ontstoken, geïrriteerde en gevoelige huid.
Het heeft daarnaast kalmerende en verhelderende functies.
- Lycium Barbarum Fruit Extract, Lycium barbarum is in wetenschappelijke termen een groenblijvende struik. Het is inheems in India, China, Japan en Mongolië. Hij wordt al eeuwenlang medicinaal gebruikt. Het heeft een adstringerende functie die helpt om de poriën van de huid strakker te maken.
- Taraxacum Ocinale-extract, wordt gewonnen uit paardenbloem, een antioxidant en heeft een ontgiftende werking. Het wordt traditioneel gebruikt voor de behandeling van ontstekingen, pigmentvlekken en huiduitslag.
Bovendien heeft het ook een anti-aging effect op de rijpere huid. Taraxacum officinale-extract vermindert rimpels rond de ogen en geeft een stralende teint.
- Vaccinium Myrtillus Fruit Extract of bosbessenextract is een plantaardig ingrediënt dat rijk is aan fruitzuren. Het heeft een verzachtend effect op irritaties en hydrateert de droge huid. De superieure antioxiderende eigenschappen maken het een actief ingrediënt bij uitstek voor een doffe huid die vatbaar is voor pigmentstoornissen aan het oppervlak.
- Tocoferol of vitamine E wordt gebruikt vanwege zijn antioxiderende eigenschappen.

Deze natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat onze verzorgende olie de huid zacht, soepel en comfortabel maakt en pigmentvlekken effectief bestrijdt!