marina simon

De Geschiedenis

Na 10 jaar doorgebracht te hebben op het gebied van parfumerie en schoonheidsinstituut, waar Marina werd opgeleid door de grootsten (Clarins, Chanel, Sisley, Sothys, Maria Galland, Esthederm..), wilde zij iets anders: natuurlijker, waarachtiger, eenvoudiger.
Dus zij stelde zich Beauté Simple voor, een collectie met natuurlijke producten vol essentiële oliën en plantaardige oliën. Behandelingen op maat met eenvoudige ingrediënten: shea boter, zeezout, klei, algen. Ontspanning met massagetechnieken op basis van drainage. Na 10 jaar succes kwam er een nieuwe wending, die van het delen van haar ervaring. Een merk van een schoonheidsspecialist voor andere schoonheidsspecialisten en hun klanten.

serum collectie

Waarom Beauté Simple?

De producten bevatten smeltende texturen, aangename geuren, optimale concentraties van actieve ingrediënten en dat allemaal gemaakt in Frankrijk, natuurlijk zonder parabenen & dierproeven! Daarnaast een concept met een breed scala aan salon behandelingen op maat aangepast aan het huidtype, het budget en de beschikbare tijd voor de klant, waardoor de behandeling tot in het oneindige kan variëren.

De partners die ons logo voeren, staan ​​garant voor onze waarden. Een schoonheidsspecialiste die naar je luistert, die je niet veroordeelt, je niet bekritiseert, een respectvol persoon die je begeleidt, adviseert en kennis heeft voor een stralende en gezonde huid.

Cruelty Free

Cruelty Free

De meeste ingrediënten van onze producten zijn Frans: dat wil zeggen, samengesteld uit planten die in Frankrijk zijn gekweekt, geoogst en verwerkt, van geïdentificeerde producenten, met een goede traceerbaarheid. Alle andere grondstoffen die worden gebruikt zoals de verpakking, etiketten en communicatiemedia zijn Frans. De formulering en de fabricage worden gemaakt in 2 Franse laboratoria in Montpellier en Marseille.